Who’s your daddy?

Ik schrijf hier normaal niet over feestjes, maar voor mijn eigen verjaardagsfeestje wil ik gerust een uitzondering maken. Toen iedereen van onze vaste vriendengroep 30 werd, gaven we een fuif in jeugdhuis Kadee; oude mannen en hun verpleegsters. Dit werd legendarisch en nu, 5 jaar later, konden we niet onderdoen. Ons feestje speelde in op de media en werd ‘Sugar daddy’s en babes’ genoemd. Ik zal hier niet veel woorden aan vuil maken, geniet van de foto’s en bedankt aan iedereen die er was om er samen met ons een top avond van te maken.


Reacties

Who’s your daddy? — 1 reactie

 1. Als mede-organisator wil ik vooraleerst iedereen bedanken die aanwezig was. Jullie waren allemaal prachtig verkleed en jullie hebben er een onvergetelijke avond van gemaakt.
  Ook dank aan de super goede dj’s met hun gekende partyschijven
  Maar last but not least, wil ik de andere mede-organisatoren (zeg maar vrienden) bedanken. Het was allemaal de max van eerste vergadering over voorbereiding tot aan het feestje.
  Ik kijk al uit naar de leuke activiteit die we samen zullen doen.
  En binnen 5 jaar Part 2 zeker
  Gr
  Moert

  Gr
  Moert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *