Geen categorie

Urban Trail Gent

Mijn benen blijven pijn doen… elke nacht is een soort van hel die ik overleef op Dafalgan. Ik zou gisterenavond gaan kaarten met enkele vrienden, maar belde af en deed het nachtlampje om half tien al uit.
Een wonder geschiedde, voor het eerst in weken had ik een pijnloze nacht! Opstaan om vijf uur was dan ook een eitje… Goed gezind vertrokken Danielle en ik richting Gent.

We arriveerden eerst van ons team – eigenlijk van alle teamsΒ  (Als je op stap bent met Dani is dat zo :p ). Iedereen stroomde toe en de sfeer zat er gelijk in. Toffe mensen bij SAP! We hielden nog een korte briefing (hoe werken de remmen – waar vastnemen – hoe opheffen) waarbij ik afsloot met : “ik ben gene kleinzerige, en ik ga graag rap”

asp

Ons team moest als laatste team van Onafhankelijk Leven starten. Om tien uur was het dan eindelijk zover. De GoPro ging aan, de stress ook.

Ons team vertrok snel, heel snel. We haalden veel lopers in en ook enkele andere teams. De GoPro brak af (de bevestiging). Tijdens de tocht gaven de lopers hem door, en filmden zo om beurten.

De tien mensen van SAP hielden het tempo vol (echt straf!) en na een dik uur kwamen we over de finish.

aankomst

We konden met de rolstoelen niet elke hindernis nemen en daarom was ons parcours net iets aangepast. Dit was aangegeven door borden, en de mensen van Urban Trail hadden speciaal voor ons (ook al waren we maar met tien) mensen ingezet om de weg te tonen!

Ik voelde me als een koning, gedragen en geduwd over de trappen en door de straten van één van de mooiste steden in ons landje.

We gingen over de kermis, langs de Vooruit, door de Kinepolis, de bibliotheek, het glazen straatje, het graffiti straatje, het vleeshuis, …

Een heel mooie ervaring, bedankt SAP, Onafhankelijk Leven en Urban Trail (ook dank aan mijn liefke en de supporters). De schouders zijn nu wel stijf door de hopen kasseien. πŸ™‚

Dit alles toont aan dat veel mogelijk is als je de juiste hulp krijgt… HETKAN!

Tijdens de Try Out vorige week is Cor op zijn hoofd gevallen, gelukkig zonder gevolgen. Ook Lizy gaf forfait door ziekte. Hun vervanger was iemand die ik van ergens ken πŸ™‚

r

6 gedachten over “Urban Trail Gent

  1. Hey Frank, het was als supporter ook super om te zien hoe goed jullie dit gedaan hebben, idd het SAP Super Frank Team! Was een fijne dag, slaapwel!

  2. Mooi om zonder pijn te starten met een sportief en lachend team, zoals alle foto’s aangeven. Mooie tijd met Soon As Possible πŸ˜‰
    BTW met Daan ben je altijd op tijd, maar wel regelmatig druppel olie smeren op je wielen. Blijf trainen, dan kom je altijd aan.
    Groet Jan Doedel

  3. Hey Frank, het was een plezier om met je door Gent te denderen. Het ganse team heeft ervan genoten – en ik hoop jij het meest. Take care.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *