Geen categorie

Update

Mijn boek is bijna klaar, de ruwe tekstuele versie dan. Hiervoor doornam ik mijn hele blog door en ik baalde ervan … De laatste jaren zijn alle posts zo negatief geschreven! En dat terwijl mijn leven best wel aangenaam is. Tijd voor een andere schrijfstijl.

Door nooit te lang in een zelfde houding te blijven zitten is mijn nek picobello. Elke avond rij ik op de rollen en ook het zwemmen is hervat. Vorige week deed ik 14 baantjes, niet slecht voor de eerste keer na een half jaar. Zelfs de redders vonden dat het goed ging

Vanaf gisteren rij ik buiten met mijn aankoppelhandbike. Trainen voor U/Run en testen welke kledij mij het best zal kunnen beschermen op 20-12. Aiki was kapot na 5 km. In het begin trok ze enorm en op het einde geraakte ze haast niet vooruit. Doseren, daar heeft ze nog nooit van gehoord … het is dan ook maar een hond.

Vandaag ben ik dan ook zonder haar op pad gegaan.  25 km al! Ik had misschien wel iets tegen Dani moeten zeggen. Die was ongerust omdat ik langer dan 2 uur in de kou verdwenen was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *