Geen categorie

boek-sponsoring

Binnen een dikke maand ga ik proberen om als laatste grote uitdaging de 11 stedentocht te varen met mijn aangepaste (watertrapper)boot.

Zonder vrienden kan ik niet vertrekken, ze gaan mee ter ondersteuning. Enkel voor mij gaan ze richting Friesland. Daarom zou ik hun verplaatsingskosten en overnachting betalen.  Ruw geschat zou dit neerkomen op 2500 euro. Uiteraard betaal ik mijn eigen vakantie.

Geld dat ik na deze kosten over heb stort ik naar FARA, een vzw uit Amerika die zoekt naar een werkend medicijn tegen mijn ziekte.

 

Ik ga een boek schrijven, je kan die nu al reserveren (en betalen). Zo is er budget tijdens de reis, en heb ik een idee van de oplage. Eind september zou deze dan af moeten zijn.

Bedrijven kunnen natuurlijk ook steunen. Ik schrijf dan een papier voor de boekhouding. Er zijn veel zaken die mogelijk zijn als tegenprestatie (logo op website, facebook, sticker op boot, presentatie achteraf, logo in boek,…)

hier het rekeningnummer van Hetkan: BE88 7450 3470 3841

 

2 gedachten over “boek-sponsoring

 1. Hey Frank

  Wij, van de Fortloop, hebben een boek besteld en nog een beetje extra sponsoring overgeschreven. Wij wensen je veel succes met de uitdaging.
  Je bent uiteraard weer van harte welkom om mee te doen met onze Fortloop op zondag 24 september. Of om gewoon nog eens de sfeer op te snuiven en eentje te drinken.
  Hopelijk tot binnenkort.

  Groetjes

  Joop, Wouter, Hans en Steve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *