slecht nieuws

Ik heb al jaren last van mijn knie, soms erger dan anders. Ik verkondigde dit tegen elke dokter, maar het enige wat ze voorstelden was een kijkoperatie. Dit heb ik jaren geleden laten doen en ervan recupereren was enorm pijnlijk.

Sinds mijn nekbreuk in 2009 heb ik regelmatig last van nek en schouderpijn. De laatste maanden zit ik vaak te typen aan mijn boek, soms uren aan een stuk. Toen zelfs mijn vingers begonnen tintellen vond ik het tijd dat dit onderzocht werd.

Begin deze maand ging ik naar Reet voor een RMI van de nek en liet ik ineens mijn knie ook eens nakijken. Gisteren avond had ik een gesprek met de huisdokter. Op de resultaten is te zien dat ik een kleine hernia heb in mijn nek en artrose op verschillende wervels. 

 

 

 

 

 

Met de knie is het al niet veel beter gesteld. Op de foto’s was te zien dat het kraakbeen aan de binnenkant van mijn rechter knie zo goed als verdwenen is. Er is ook een scheurtje in mijn meniscus. Voor mijn knie heb ik een afspraak gemaakt bij een specialist. Mijn nek laat ik voorlopig zo want het rare gevoel in mijn vingers is momenteel weg. Ik draag nu wel een zachte halskraag als ik aan de PC werk.

 


Reacties

slecht nieuws — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *