Geen categorie

schoolbezoek

Tijdens de Run To Walk Again in 2015 reed ik voor team a-maes-ing. Ik was helemaal verkocht aan de sfeer en samenhorigheid bij de familie Maes. In 2016 was ik terug present, en voelde me zelf al een stukje van hen! Een toffe madam, Griet, vroeg me om in haar klasje langs te komen. Het waren 12 jarigen. Een ideale leeftijd vind ik dat voor zoiets. Oud genoeg om dingen te begrijpen en net voor de pubertijd.

 

We spraken een datum af, en om elf uur vertrokken Aiki, de PAB-assistent en ikzelf richting Leuven. Griet had voor ons broodjes voorzien in de leraarskamer om één uur begon ik met veel zenuwen (nog altijd!) met mijn presentatie. De kinderen waren niet voorbereid, ik was een “mistery guest” in een rolstoel die graag gaat vissen…meer wisten ze niet.

Na een half uurtje, als de aandacht een beetje verzwakte, deed ik de trucjes van Aiki. Geweldig voor de kinderen! Zeker als ze zelf een commando mogen geven…

Na de voorstelling komen de vragen. Deze keer kwamen ze écht verstandig uit de hoek! Op het einde werd de klas in drie groepjes gesplitst. Eén groepje ging de handbike testen die Griet op voorhand bij mij is komen halen. Groepje 2 speelde met Aiki (en een bal). De rest kon kijken hoe mijn auto werkt. Na tien minuten draaiden we door.

Als afsluiter kreeg ik zelf gemaakte koekjes, een mooi aandenken, een fles wijn… en een goed gevoel!

Achteraf las ik dit op facebook:

 

 

zalig toch……. Voor zoiets sta je daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *