Geen categorie

Run To Walk Again 2017

Voor de derde keer deed Team A-Maes-Ing mee met ‘Run To Walk Again’. Ze deden terug beroep op mij als handbiker en hadden tijdens deze editie drie teams! Dit jaar was het concept een beetje veranderd, aangezien we vier rondes reden rond het Sportacomplex. Het is altijd een beetje thuiskomen bij de familie Maes, veel sfeer en liefde. Ik moest twee keer 20 km fietsen, maar aangezien ik al maanden last heb van een ontstoken elleboog en een schouder die niet meewilt, was mijn handbike nog niet dikwijls buiten geweest :).

Zaterdag om 13 uur vertrok ik voor de eerste keer, begeleid door Jake op zijn koersfiets. Het begin ging goed, maar al snel merkte ik het trainingsgebrek op. Soit, niet zo belangrijk: ik haalde een gemiddelde van 20 km/uur. Na een douchke vertrokken we naar het verjaardagsfeestje van mijn schoonbroer in Nederland. Ik was moe en de alcohol kwam aan. Het werd een dik feestje :)!

Waarom schrijf ik dit zul je je misschien afvragen? Omdat ik een paar slechte maanden gehad heb en die blijkbaar altijd eindigen na een sportieve prestatie, gevolgd door een leuk avondje.

De dag erop was ik stukken beter en dat merkte je serieus aan de prestatie. Ik reed nu op dezelfde ronde 21,4 km/uur gemiddeld. Bij aankomst stond er ons een BBQ in het zonnetje te wachten.

 

We waren met 36 teams in totaal en wij eindigden op de 16e plaats. Het competitieve tijdens dit evenement was niet belangrijk; ik moet zelfs zeggen dat er hier meer plezier, aanmoedigingen en groepsgevoel is dan tijdens de handbikewedstrijden. Een ander team was samengesteld door een lotgenoot, Roy. Ik vergelijk niet graag mensen met dezelfde ziekte, maar hij is nu een beetje zoals de Franky van zeven jaar geleden. Zalig, blijven gaan, Roy!

 

 

Een gedachte over “Run To Walk Again 2017

  1. Opnieuw knappe prestatie en hartverwarmend!! Ik vind het ook steeds een leuk terugzien!!Je hebt dat weer supergoed gedaan!! Trots op je!! Groet Griet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *