Run to walk again 2015

To Walk Again heeft me al veel leuke dingen laten proberen (blowkarten, zeilen, fitness, paardrijden, zweefvliegen)… Ik doe dan ook graag jaarlijks mee met de Run To Walk Again (dit is een loopevenement waarbij inclusie een heel belangrijke rol speelt, een handbiker begint en eindigt de estafette)

Dit jaar was ik gevraagd door het team van de familie Maes omdat ik enkelen van hen kende. Ik werd betrokken bij de organisatie maar veel heb ik niet kunnen bijdragen – financieel dan.

Voor het team werd de naam a-MAES-ing gekozen en er volgde een mooi logo.

rtwa3

Er werd geld ingezameld, veel geld! De beoogde 3000 € werd meer dan verdubbeld.

Ik trainde goed op voorhand, en stond zaterdagmorgen dus vrij rustig aan de start.

twa4

Ik vertrok snel, maar na 10 km kwam de man met de hamer al. Zoals gehoopt haalde ik de beloofde 21 km/h en na een uur zat de eerste halve marathon er op.

Ik blij, dat tempo op de baan haal ik al een tijdje niet meer… Omdat de familie Maes gigantisch is, was er altijd wel iets te beleven. Sfeer tot en met!

Danielle was er ook bij, zij heeft 2x begeleidende fietser bij een loper gespeeld.

De tweede rit ging nog beter en sneller!

rtwa1

De laatste meters legden we in groep af, kippenvel!

Het weekend was écht leuk: goe weer, goei mensen, goei prestaties en een perfecte organisatie.

rtwa2

 


Reacties

Run to walk again 2015 — 3 reacties

  1. Frank, we waren blij met jou en Danielle in ons team en ja…we kijken uit of een volgende editie ook zou lukken…als het van ons afhangt in elk geval wel! 🙂

  2. Als het om sport en uitdagingen gaat, ben jij “compatibel” genoeg om mee te doen, zelfs als het gaat om meerdere dagen achtereen. Mooi om te doen en mooi om mee te maken. Ook deze keer een pracht team om je positieve inzet en sportieve krachten mee te délen: OMDAT HET KAN!!!
    Ik ben trots op je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *