Rotterdam 2016

Gisteren de eerste wedstrijd van het seizoen gereden. De resultaten waren zoals gedacht (door slechte nachtrust) niet denderend. We kwamen door de file maar nipt op tijd aan en een goede opwarming  was er bijgevolg niet bij.

De eerste ronde haalde ik 23 gemiddeld (wat normaal is voor mij) maar dat minderde al snel  en op het einde geraakte ik met moeite vooruit :). Volgens mij was ik vierde, maar ze riepen me als derde op het podium.

rot2

Wel jammer, zo goed getraind, en ik had nooit het gevoel dat ik in de wedstrijd kwam.

We waren ter plaatse met een busje van Taxi Hendrix en hadden de hond meegenomen omdat er plaats genoeg was… Geen goed plan, tijdens de wedstrijd jankte ze omdat ze bij mij wou zijn. En ze was heel zenuwachtig met al die handbikes, rolstoelen en fietsen.

rot1

Achteraf hoorde ik weer: “Uwe vorige luisterde toch beter é”  Gênant om da altijd te moeten horen. Thuis, zonder afleiding luistert ze perfect.

Thuisgekomen heb ik een badje genomen en een uurtje geslapen. S avonds was er nog een goed optreden in het jeugdhuis. Straks de aangepaste boot testen!


Reacties

Rotterdam 2016 — 3 reacties

  1. Jouw hond is trouwer dan velen denken. Wat betreft de wedstrijd: opgeven is ook een optie, maar komt niet voor in je woordenboek. Ik heb je zien rijden en heb diep respect voor je doorzettingsvermogen.

  2. Pingback: Dendermonde 2016 - Frank.hetkan.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *