Geen categorie

Plannen 2018

Ik had nog zo gezworen dat de Elfstedentocht de laatste uitdaging zou zijn…..

Toch komt er nog iets nieuws en wel hierdoor: toen ik aan het trainen was voor de U/RUN in december raakte ik in vorm en voelde mij dan ook goed. Na deze tocht naar de Warmste Week spendeerde ik al mijn vrije uren achter de computer om mijn boek af te schrijven (de teksten zijn trouwens volledig klaar, het zijn 92 pagina’s geworden(A4)!) Maar de lichamelijke klachten kwam terug. Ik heb dus duidelijk een reden nodig om te trainen en me zo ook beter te voelen.

Jelle Veyt is momenteel aan het varen met zijn boot. Erna plant hij een fietstocht van Oostende naar Lissabon. Ik heb ja gezegd op de vraag of ik mee wou gaan. Volgende maand beginnen hierover de vergaderingen. Als ik niet verder dan 70 km per dag moet afleggen, doe ik zeker mee. Meer hierover later dus.

Verder staan er veel handbike wedstrijden en een fietsvakantie naar Parijs op de planning. Starten doen Dani en ik met een trainingsstage naar Lanzarote.

 

6 gedachten over “Plannen 2018

 1. Ik ben ook zo iets van plan maar door lopen/fietsen (combi) tot het puntje van Spanje maar langs Portugal.
  Succes met het boek. Hou me op de hoogte en tot on Bel Mondo

 2. Makker Frank,

  Het nieuws dat u het traject mee zal afleggen met de ambassadeur van Vayamundo, Jelle Veyt,is officieel afgekondigd.
  Er ie GEEN weg terug!! Binnenkort starten we inderdaad de voorbereidingen.

  Groeten.
  Jo De Bock

 3. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan!!! Frank, zorg er vooral voor dat je even in Lissabon kan blijven: schitterende stad, alleen wat veel hellingen, maar met jouw conditie kan dat geen bezwaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *