Geen categorie

Opening G-Wielerseizoen op Circuit van Zolder

Na de wedstrijd van dit weekend moest en zou ik op maandag losrijden. Toen 2 bevriende handbikers vroegen of ik mee wou fietsen op het Circuit van Zolder, begon de goesting te komen. Danielle stak helemaal alleen de fiets in elkaar (!) en we vertrokken.

 

Daar aangekomen was een receptie, waarna het circuit geopend werd. Op een uur tijd deed ik 5 rondjes, wat goed is voor 20km.

Ik reed dan misschien wel trager dan in mijn toptijd, maar over mijn coördinatie kan ik zeker niet klagen. De bochten en het schakelen gingen prachtig, vroeger slalomde ik altijd en draaide ik heel traag rond met mijn armen. Om dit te bewijzen kan je hieronder een filmpje terugvinden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *