Geen categorie

On wheels Oudenaarde

Zeer aan mijn ribben deze nacht, niet normaal! amper geslapen dus… Ik had me via To Walk Again ingeschreven voor een dagje pret in het adventure park in Oudenaarde.

Eens mijn wetsuet aan, en de zon op mijn snoet kon ik mij vermannen, en de pijn verbijten. 

De waterski daar is met een kabel boven het water ipv een boot. Daardoor ging het vertrek veel vlotter. Ook al ‘presteer’ ik minder dan vroeger was dit de leukste sessie tot nu toe.

Later ging ik zeilen, maar dit was geen succes: geen wind en een slechte boot… toen het begon te regenen was de goesting helemaal over.

Er was ook een hoogteparcours; toegankelijk en al! Met katrollen, kabels , schuivende platvormen en wipplanken. Niet zo goed voor de ribben, wél leuk!

 

 

 

 

 

 

 

De nacht erna was zo mogelijk nog erger. In de voormiddag boekte ik slaapplaatsen voor tijdens de verkenning van de elf stedentocht. In de namiddag volgden Shobhan en ik een kookworkshop: cocktails en hapjes :p. Een productieve rib-vriendelijke dag dus.

Ik heb enkele uren geslapen, en het prachtige weer vroeg voor een ritje…17 km, en extreem kreupel toen ik terug kwam… té vroeg precies.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *