het mag al is meegaan ook

Door nieuwe medicatie was vorig seizoen echt gene vette. Deze winter was een hel omdat ik door pijn in mijn benen weinig sliep. Daardoor had ik geen zin om te trainen, en daardoor gingen mijn dagelijkse activiteiten achteruit.

Door de vele krabben in mijn viswater sloeg de vangst deze winter ook enorm tegen.

Gelukkig is dit nu bijna allemaal verleden tijd! Ik ga vijf keer per week naar de kine, fitness en sta dagelijks recht. De kilometerteller haalde ik van mijn handbike en ik probeerde in form te komen… mij niet blind staren op de snelheid…Mijn benen zijn nog altijd pijnlijk, maar de kine helpt.

Vanaf dit seizoen begin ik te vissen ik het fort van Bornem. Het bestuur gaat zorgen voor een toegankelijke stijger!

Sinds dit jaar zit ik in de categorie H1.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *