Geen categorie

Lanzarote 2017

Lanzarote begint al bijna een tweede thuis te worden. De winter hier lijkt maar te blijven duren en het is ideaal om er even tussenuit te zijn en daar te trainen. Twee weken lang fietsen in het handbikeparadijs… zon, wind, uitgestrekte banen, collega’s, mooie natuur… tis nekeer iets anders dan altijd in de garage op de rollen zitten! De eerste week ging ik met Dani alleen. De tweede week kwam Kathleen ook.

De fiets vervoeren ging dankzij een kist stukken eenvoudiger dan voorheen.

Papagayo bike bracht ons (en de handbike) naar het hotel. Het in elkaar steken ging vlotjes, nice schat!

De eerste week deden we 140 km.

Als het hard tegenwind was, moest ik soms even wachten (ik pak minder wind) maar omdat mijn benen dikwijls pijn deden, moest mijn lief deze keer op mij wachten.

Kathleen had een mouche mee om in mijn handbike te steken. Dat hielp, maar weg was de pijn niet. Na een uur of vier had ik altijd enorme krampen.

Zaterdag was er  normaal wedstrijd. Sinds Nieuwjaar had ik hiervoor dagelijks getraind. Door stormweer ging het niet door. verdorie! Het prijzengeld werd verloot, en ik won de hoofdprijs 🙂

De 2de week gingen we vissen, en huurden we op maandag een auto. Toch nog 91 km die week. Ik rijd 22 gemiddeld thuis… daar haal ik 13. De wind en de heuvels zijn extreem!

Mooie vakantie gehad!

 

2 gedachten over “Lanzarote 2017

  1. Top Frank. Het lijkt allemaal eenvoudig, wat fietsen om Lanzarote.
    Uit ervaring weet ik nu, niks is daar vanzelfsprekend. Wind en heuvels beslissen er anders over.
    In ieder geval, knappe prestatie. Proficiat topper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *