algemeentraining

Innowalk

Ik ben constant bezig met zaken te testen die mijn gezondheid en die van anderen kan verbeteren. Zo ben ik in contact gekomen met Albatros.

Zij verdelen de Innowalk, een soort crosstrainer die fungeert als statafel. Hieronder kan u een filmpje zien waarin ik het demomodel gebruik.

Ik was direct verkocht! Ik had op voorhand al filmpjes gezien van anderen en dacht dat het moeilijk zou zijn om erin te geraken maar dit viel supergoed mee. Je moet immers zelf niet kunnen stappen of rechtstaan. De snelheid is goed instelbaar. Achteraf waren mijn benen heel soepel. Ik was moe maar voldaan. En dit zijn blijkbaar niet de enige voordelen: het gebruik zou ook goed zijn voor de spijsvertering, voor een betere rompstabiliteit, voor spierversterking en het verkrijgen van meer energie.

Wel had ik op voorhand beslist niet tot aankoop over te gaan, ik dacht eerder aan het gebruik ervan 1 of 2 keer in de week. Momenteel is dit nog niet mogelijk, wel wil ik mezelf inzetten om dit geregeld te krijgen.

Met de mensen van Albatros ben ik overeengekomen om van 10 tot 14 februari een demoweek te organiseren. Iedereen kan dan gratis komen proberen, om te reserveren kan je me een mailtje sturen op frank@hetkan.be. De demosessies zouden doorgaan in de comfortshop winkel (adres: Mechelsesteenweg 211, 2820 Bonheiden). Een demosessie duurt tussen de 30 en 45 min. Hangt wat af van de toestand van de persoon zelf. Het enige wat je moet doorsturen is je diagnose en je lengte.  De verdeling van de verschillende sessies moeten ingepland worden. Stuur me anders een mogelijke dag en uur door en dan bespreek ik dat met de mensen van Albatros.

Diegenen die achteraf overtuigd zijn, kunnen dan intekenen om 1 of 2 keer per week te komen gebruikmaken van dit mooie apparaat tegen schappelijke prijs (richtprijs: <€20 + een kinebeurt/keer). Momenteel is dit nog niet geregeld en het zal afhangen van de interesse of dit mogelijk is. Gelieve daarom dit bericht zoveel mogelijk te delen.

Via de site van Albatros vond ik nog andere filmpjes:

https://www.facebook.com/MadeforMovementBE/videos/290349085163902/

Weer een paar zeer leuke demonstraties gehad gisteren in RevArte Revalidatieziekenhuis en thuis bij Charlotte 🏃🏽‍♀️🤗#walkagain #innowalk #charliegoes #madeformovement #burningcalories #stappen #moreenergy

Geplaatst door Made for Movement Belgium op Donderdag 4 oktober 2018

2 gedachten over “Innowalk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *