Handi-Kart Experience

Enkele maanden geleden las Dani een oproep op facebook: gratis karten voor andersvaliden in Eindhoven… ideaal! Daar aangekomen moest ik eerst laten testen of mijn kracht voldoende was. Dik ok! De reactiesnelheid was er ook, dus mocht ik alleen rijden, jeej…(alternatief is een duo-kart, een ervaren chauffeur rijdt dan toertjes met jou ernaast)

Er was eten en drinken voorzien en genoeg begeleiding. We kregen een helm, vest, nekkraag en mochten naar de kartjes. Ik kreeg ééntje met gas en rem aan het stuur, Dani een normale

spannend allemaal!

We vertrokken, dé max, zoveel kracht en snelheid. Ik weet niet exact hoe, maar de zesde ronde is er een kartje tegen mij geknald… aiai mijn ribben!

Ik had 1.02 op de snelste ronde, Dani 56. Dikke pret, en een perfecte organisatie… volgend jaar terug!

 


Reacties

Handi-Kart Experience — 1 reactie

  1. Pingback: On wheels Oudenaarde - Frank.hetkan.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *