handbikehandbikechallangereizen

Handbikechallenge 2 week 3

weektotaal: 50 + 56 + 61 + 61 + 72 + 54 = 354 km

Zo 8/9

dag 21/43. Rustdag!

Lien, Fréderieke en Jelle zijn nu onderweg naar Valentia. Van daaruit nemen de meisjes een vlucht terug en om half 12 komt team vier toe. De laatste twee fietsweken zijn er drie vrijwilligers wat zeker niet verkeerd is. Er kan dan altijd iemand meefietsen met ons wat de veiligheid ten goede komt. Onze tocht is zeker niet zonder risico’s en daarom neemt Jelle soms de fiets om de zichtbaarheid te verhogen. Nu zal dit niet meer hoeven. Als training op de ‘rustdag’ gaat mijn compagnon 150 km terugfietsen omdat er maar drie zitplaatsen in de camionette zijn.

Ik zit hier ondertussen in de bar van de camping mijn blog te updaten. Een tafel lawaaierige Britten maakt het me wel moeilijk om geconcentreerd te blijven. Na het eten maak ik de planning van volgende week. Vorig jaar maakten we de route met Google maps maar zo kwamen we enom veel veldwegen tegen. Nu gebruiken we Komoot. Ook proberen we hoogtemeters te voorkomen, met een handbike doe je liever een omweg dan té veel te moeten klimmen. Met de komst van Melvin en de terugkeer van Kathleen maakten we graag even tijd om ons te amuseren op rustdag.

Zorgplus is de firma die de schuifdeuren in mijn huis gemaakt heeft. Ook zij zorgen door hun sponsoring dat er meerdere deuren open gaan tijdens onze challenge.

Za 7/9

dag 20/43. Gisterenavond zaten we nog even gezellig rond de tafel… kaarsje, muziekje, pintje… En ik weet dat pintjes niet goed zijn voor mij (gluten). Het verleden  heeft mij ook geleerd dat er een groot verschil is tussen weten en doen. ‘S morgens was ik niet uitgerust en beloofde het een harde lange dag te worden.

Tijdens de voormiddag zag ik af, het gebruikelijke drinkwater plaats moest ruimen voor Red Bull. Ik was dan ook niet rouwig dat de middagpauze langer dan normaal duurde door een hevige regenbui. Het was dan ook al laat toen we na 054 km & 509 hoogtemeters  arriveerden in Benidorm. #nog12fietsdagen

Garage Ceurstemont sponsort niet enkel het gebruik van de camionette, deze lieve mensen wilden ook nog een duwtje in de rug geven en 10 km sponsoren.

Vr 6/9

dag 19/43. Een dag van recordjes: 72 km en geen lekke banden. #nog13fietsdagen

Do 5/9

dag 18/43. wederom 61 km ! Valencia!#nog14fietsdagen

Wo 4/9

dag 17/43. 61 km over prachtige wegen. morgen Valencia! #garageceurstemont #bsbvba #nog15fietsdagen

Di 3/9

dag 16/43. 56 km vandaag! Niets speciaals te melden… buiten mssn een klapband en een nat gat.  #nog16fietsdagen

Ma 2/9

dag 15/43. de mooiste rit tot nu toe, wel pittig 50km in 8uur. tijdens een stevige afdaling trok ik mijn rem over, gelukkig was dit in de voormiddag en was ik nog helder genoeg om met mijn andere te remmen. Anders was de 15e dag ook mijn laatste 😀 Nu is Jelle op weg om een nieuwe kabel voor mij te halen, wij duiken even het zwembad
in. #okraLippelo #nog17fietsdagen

 

Zo 1/9

Fréderieke en Lien kwamen toe. Ze zijn onbekenden voor elkaar, dat beloofd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *