g-roeien

Geplaatst

24-04

To walk again mailde een tijdje geleden, ze hadden testpersonen nodig voor het roeien in Hazewinkel. Ideaal, een keertje een activiteit dicht bij huis. Er werd regen voorspeld dus reed ik met de wagen. Omdat ik de laatste weken al zoooooooooooo dikwijls nat geweest ben, met de daarbij horende kou, had ik op voorhand een wet suet aangedaan.

Door werken onderweg was ik een half uur te laat. Eens in de boot bleek het pak overbodig, de boot was heel stabiel door 2 extra drijvers onder de roeispanen. Het was toch vrij moeilijk om syncroon aan te drijven en daarbij da boot op koers te houden.

Na de trip deze zomer wil ik mij hier wel op toespitsen: het is leuk, ontspannend én een ideale armtraining voor de spieren die niet gebruikt worden met de handbike.

Thuisgekomen is het beginnen regenen, en het stopt maar ni => terug een rustdag :s

filmpje van RTV waarop de boot (en de medewerkers) goed in beeld komt.

0 gedachten over “g-roeien

  1. Ja dat roeien lijkt een goede aanvulling voor naast het handbiken. Die rustdagen door regen zal je wel ni kunnen inlassen als je op weg bent naar Compostella denk ik. Ach ja in Frankrijk en Spanje zal het normaal wel niet zo vaak regenen tijdens de periode dat jij je trip afwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *