Dolk-WK-BMW

  Met De Oppuurse oud Leiders (DOLK) keken we op groot scherm naar de derde kwalificatiematch van de Belgen (tegen Engeland). Voor één euro -die naar het goede doel ging- konden we een pronostiek opgeven. De winnaar kreeg een avond een I3, een elektronische BMW onder zijn gat.

Ik ben niet direct een autofreak, en zeker geen voetbalkenner. Het goed doel -Foodstep Ugunda, sprak me wél aan, en ik stemde vier keer. Aangezien wij en Engeland al zeker waren van een plaats in de volgende ronde, zou de match volgens mij zeer rustig worden. Ik gokte 0-0, 0-1,1-0 en 1-1. Daarmee won ik, als enige deelnemer zonder geldig rijbewijs, een avond een 100% elektrische wagen.  Gisteren was een zeer uitputtende dag door papierwerk en trainen en ik moet toegeven dat de goesting ver te zoeken was toen Pieter -goede vriend en werknemer bij BMW- mij kwam ophalen. Rijden om te rijden is niets voor mij, daarom had ik afgesproken met Nederlandse vriendinnen in Brussel -die ik ken van de 11 stedentocht. Terwijl wij zouden rondrijden, prepareerden zij een BBQ, ideaal!

De rolstoel paste vlot in de enorm ruime auto, ook al ziek hij er klein uit. Ook valt het op dat hij geruisloos is en enorm goed optrekt. In en uitstappen was wel moeilijk omdat ik zeker niets wou kapot doen. Ons bezoekje was echt leuk, gezellig en lekker. Na thuiskomst is Pieter nog doorgereden want de batterij was nog niet half!  Het grootste voordeel van deze groene wagen is dat 95% recycleerbaar is!


Reacties

Dolk-WK-BMW — 2 reacties

  1. Beste Frank, Je had het geluk dat je goed gokte, dus je was een terechte winnaar ! Het is je gegund ! Zo te zien heb je genoten van de rit, de barbecue én het leuke gezelschap ! Zoals op elke foto straal je weer heel veel positivisme uit ! Frank,je bent een voorbeeld voor velen !!! Groetjes van nog ‘nen dolker’ ! Philip Hulsbosch en Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *