handbike

BK Deurne 2017

Hier had ik echt géén zin in. Het parcours was kort (1.1 km) er zat een kassei-strook in en twee bochten van meer dan 90°…Daar komt dan nog bij dat mijn fiets de laatste maanden niet vlot bolt.  Zonder het aandringen van mijn vriendin zou ik niet gestart zijn.

Aangekomen in Deurne bekeek Jonas mijn fiets en zag dat mijn cadansmeter sleepte… Ducktape zorgde voor een oplossing! Maar nu werkten mijn versnellingen niet meer. Dan maar een uur afzien op de zwaarste zeker….. als bij wonder werkten ze tien minuten voor de start terug.

Ik had,  net als vorig jaar, één concurrent. Bij de start reed hij achter mij. Na de eerste bocht nam hij over en zo begon het kat en muis-spel. Ik kwam drie maal bij hem maar in de bochten verloor ik terug een paar meter. Toen mijn maag tegenwerkte de voorlaatste ronde, was de kans op een spannende sprint voorbij.

eindelijk terug een spannende, leuke wedstrijd. Ik kijk al uit naar het volgende duel Maxime!

Zelfde podium, andere volgorde

20.57 gem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *