algemeenreizentraining

2020

Mijn laatste bericht was van 3 december, hoog tijd om hier verandering in te brengen.

Het is momenteel al 2020! Hoog tijd om iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen.

2019 was voor mij een heel bijzonder jaar: mijn boek kwam uit, ik fietste met mijn handbike heel Spanje door en naar het einde toe veranderde heel mijn thuissituatie. 

Ik vergeet nog bijna het belangrijkste: Dit jaar kwam er ook een doorbraak qua medicatie. Tijdens de testen naar dit medicijn is gemerkt dat er zelfs verbetering zou kunnen plaatsvinden. Dit medicijn zou binnen de 2 jaar op de markt komen. De handbikechallenge was mede daardoor de laatste uitdaging. Vanaf nu stel ik alles in het werk om lichamelijk top te zijn tegen het zo ver is…

Ik had normaal gezien het plan om in 2020 terug naar Chicago te gaan om daar het ingezamelde geld van de boeken te doneren maar aangezien ik mijn gezondheid laat primeren en terug sessies bij TrainM heb aangekocht zal deze reis moeten inboeten. Ook de skivakantie zal voor mij niet door kunnen gaan.

Zo lijkt het misschien dat ik niets ga doen dit jaar, maar dat is zeker niet waar. Van 19 tot 21 augustus rijd ik met mijn handbike van Oppuurs naar Eindhoven om daar mee te doen aan de Ride Ataxia. Een beetje minder exotisch en minder ver maar toch een tof alternatief om het ingezamelde geld goed terecht te laten komen.  We kamperen onderweg en proberen zoveel mogelijk leuke activiteiten te doen onderweg. Terug komen doen we met de auto omdat ik op 25 augustus op kamp ga met de Chiro. Moe aan zo een kamp beginnen zou zonde zijn.

14 maart organiseer ik mee een quiz en op 26 april doe ik mee met de 10miles van Antwerpen.

Een gedachte over “2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *